Kesäkokouksen päätöksiä

Rauhoitusalueet

• Sorsastukselta: Töysänjoki, Ponnenjärven ja rautatiesillan välinen alue, Särkilampi ja Vierulampi (2000-2024) talojen läheisyyden vuoksi ja Kosolanjärvi. Jokitien varressa olevilla kuhalammikoilla veteen ampuminen kielletty. Sorsia varten tehdyille sorsalammille ei saa mennä ilman omistajan lupaa
  • Pienriistanmetsästykseltä: Pururata 150m leveydeltä. Lintukalliontie- Metsästysmajantie-  J Herralan metsäautotie- Isokalliontie välinen alue. Kenneljaosto ilmoittaa tekstiviestillä koemaastoja koskevat rauhoitukset tarvittaessa. Isommat kokeet ilmoitetaan lehdessä. Pettunevalle ei ajeta autolla Paavolan peltotietä pitkin. Tiellä on kieltomerkki.

Metsästysajat

• Sorsastus: klo 6-23 ja valtion määräämät ajat
  • Metsäkanalinnut: Riistakeskuksen määräämät ajat
  • Jänis: valtion määräämä aika, johtokunnalla oikeus rajoittaa tarvittaessa
  • Kauris: Kauriin metsästyksessä käytetään valtion aikaa. Mikäli lunta tulee paljon johtokunta voi päättää metsästyksen aikaisemmin. Kaurispukin kevätjahti hyväksytään. 1 kevätpukki/metsästäjä.
  • Suurpetojen pyyntiin osallistutaan jos saadaan alueelle lupia. 1 karhulupa saatu alueelle
  • Joulurauha kaikelta metsästykseltä 24- 25.12

Saaliskiintiöt

• 2 urosmetsäkanalintua joista toinen voi olla metso
  • pyyn ja kyyhkyn metsästyksessä ei kiintiötä
  • Jänis: kiintiöstä vapaa, johtokunnalla oikeus rajoittaa tarvittaessa
  • Kanadanmajava: Pertille tekstiviesti jos on menossa. Tarvittaessa johtokunnan jäsen käy tarkastamassa.
  • Metsäkauris: Ei muuta rajoitusta, kuin että vain yksi kevätpukki/metsästäjä. Urosta, vasaa ja yksinäistä naarasta saa ampua.  Kaurisjahdin yhteyshenkilönä toimii Mikael Purmonen, hänelle ilmoitus kaadosta niin saadaan seurattua saalistilannetta.

Vieraskortit

• Sorsastusmaksu 20€/pv, kausikortti kyyhky + sorsa 50€, maksutositteessa mainittava isännän nimi.
    • Jakokunnan osakkaan ja metsästysseuran jäsenen sorsalupa maksu 4€. Myös jakokunnan osakkaan on mainittava isännän nimi.  Sorsalupa sisältää kyyhkyn metsästyksen, vesistöjen rannoilla ylilentävät kyyhkyt.
  •  Kaurispäiväkortti 30€/päivä.
  • Jäniksen ja kyyhkyn metsästykseen päiväkortti 10€/pv, ei kiintiötä.
  • Pienpetojen ja varislintujen metsästykseen ei tarvita päiväkorttia. Seuran jäsen oltava mukana.
  • Majavan pyynnin päiväkortti 20€/2 peräkkäistä päivää. Seuran jäsen oltava mukana. Päiväkortti maksettava pankkiin ennen metsästystä.
  • Kausivieraskortti 100€ niille jotka eivät pääse jäseniksi. Johtokunta myöntää kaudeksi kerrallaan. Ei sisällä sorkkaeläimiä, paitsi villisian.  Kausikortteja on myyty muutama.

Muut asiat

• Hirvimiesten kokous majalla 29.9.2019 klo 16.00. Kaikkien hirvimetsälle aikovien on oltava paikalla ainakin edustajan kautta, paperit mukaan. Ilmoittautumiskaavake myös.
  • Valkohäntäpeurapalaveri 25.8.2019 klo 16.00 majalla.
  • Kesäkokous vahvisti, että verkkopankkitunnukset hankitaan Hautalan Markolle.
  • Eläinten ruokintoihin AINA maanomistajan lupa.
  • Majava-alueita ainakin: Liesjärvi, Vuorijärvi, Lahnalampi, Mustalampi ja Lauttalampi.