Kesäkokouksen päätöksiä

Rauhoitusalueet

Sorsastukselta: Töysänjoki, Ponnenjärven ja rautatiesillan välinen alue, Särkilampi

(2000- 2024) talojen läheisyyden vuoksi ja Kosolanjärvi. Jokitien varressa olevilla kuhalammikoilla

veteen ampuminen kielletty. Sorsia varten tehdyille sorsalammille ei saa mennä ilman omistajan lupaa.

Pienriistanmetsästykseltä: Pururata 150m leveydeltä. Lintukalliontie- Metsästysmajantie-

J Herralan metsäautotie- Isokalliontie välinen alue. Kenneljaosto ilmoittaa tekstiviestillä koemaastoja koskevat rauhoitukset tarvittaessa. Isommat kokeet ilmoitetaan lehdessä.

Pettunevalle ei ajeta autolla Paavolan peltotietä pitkin. Tiellä on kieltomerkki.

Metsästysajat

Sorsastus: klo 6-23 ja valtion määräämät ajat

Metsäkanalinnut: Riistakeskuksen määräämät ajat

Jänis: valtion määräämä aika, johtokunnalla oikeus rajoittaa tarvittaessa

Kauris: Kauriin metsästyksessä käytetään valtion aikaa. Mikäli lunta tulee paljon johtokunta voi päättää metsästyksen aikaisemmin. Kaurispukin kevätjahti hyväksytään.

Suurpetojen pyyntiin osallistutaan jos saadaan alueelle lupia. 2 karhulupaa saatu lupa-alueelle.

Joulurauha kaikelta metsästykseltä 24- 25.12

Saaliskiintiöt

1 urosteeri tai 1 urosmetso

Pyyn ja kyyhkyn metsästyksessä ei kiintiötä

Jänis: kiintiöstä vapaa, johtokunnalla oikeus rajoittaa tarvittaessa

Kanadanmajava: Pertille tekstiviesti jos on menossa. Tarvittaessa johtokunnan jäsen käy tarkastamassa.

Metsäkauris: Ei kiintiötä. Rajoitus 1eläin/metsästäjä/kausi. Urosta, vasaa ja yksinäistä naarasta saa ampua.  Kaurisjahdin yhteyshenkilönä toimii Mikael Purmonen, hänelle ilmoitus kaadosta niin saadaan seurattua saalistilannetta. Jos syksyllä tai talvella ampuu kauriin, niin ei saa ampua enää keväällä.

Vieraskortit

Sorsastusmaksu 20€/pv, kausikortti kyyhky + sorsa 50€, maksutositteessa mainittava isännän

nimi. Jakokunnan osakkaan ja metsästysseuran jäsenen sorsalupa maksu 4€. Myös jakokunnan osakkaan on mainittava isännän nimi. Sorsalupa sisältää kyyhkyn metsästyksen, vesistöjen rannoilla ylilentävät kyyhkyt.

Jäniksen ja kyyhkyn metsästykseen päiväkortti 10€/pv, ei kiintiötä.

Pienpetojen metsästykseen ei tarvita päiväkorttia. Seuran jäsen oltava mukana.

Majavan pyynnin päiväkortti 20€/2 peräkkäistä päivää. Seuran jäsen oltava mukana.

Päiväkortti maksettava pankkiin ennen metsästystä.

Kausivieraskortti 100€ niille jotka eivät pääse jäseniksi. Johtokunta myöntää kaudeksi kerrallaan.

Ei sisällä sorkkaeläimiä, paitsi villisian.

Kausivieraskortteja myyty/myydään tarvitseville.

Muut asiat

Hirvimiesten kokous majalla 23.9.2018 klo 16. Kaikkien hirvimetsälle aikovien on oltava paikalla ainakin edustajan kautta, paperit mukaan. Ilmoittautumiskaavake myös. Kokouksessa käsitellään myös valkohäntäpeurajahti.

Karhupalaveri 12.8.2018 klo 19 Lehtimäen ent. kunnantalolla

Hirvimiesten tilinumerot pitäisi saada nettiin, kun ei löydy mistään.

Seuran jäsenmaksu tulee maksaa omatoimisesti pankkiin 40€/v ja maanvuokraaja 20€/v

OP   FI36 54850240012693                    SP   FI83 49241050000200

• Jos maksaa jäsenmaksun nyt ja sitten kun keskitettyyn laskutukseen siirrytään ja lasku tulee niin ei tarvitse uudelleen maksaa.